رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در چهارمین گردهمایی گروه های دانشجویی حامی گردشگری و حافظ میراث فرهنگی : دانشگاه‌ها مروج گردشگری باشند
شنبه 27 بهمن 1397 بازدید: 29

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران(istta)، چهارمین گردهمایی منطقه ای گروه‌های دانشجویی حامی گردشگری و حافظ میراث فرهنگی دانشگاه‌های کشور توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران با همکاری مرکز گردشگری نقش جهان اصفهان با محوریت استان‌های تهران، اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری با موضوع «گردشگری در عصر تحول دیجیتال» چهارشنبه مورخ 24 بهمن 1397 در محل سالن اجتماعات شهرداری اصفهان برگزار شد.
در این گردهمایی که با حضور آقای مراثی ریاست جهاددانشگاهی اصفهان، مسئولین استانی و جمعی از دبیران و اعضای کانون های مرتبط ازجمله کانون گردشگری دانشگاه تهران، کانون نجف آباد اصفهان، کانون محیط زیست دانشگاه شهیدبهشتی، مرکز تحقیقات گردشگری، کانون محیط زیست دانشگاه الزهرا، خانه گردشگری دانشگاه تهران، کانون گردشگری دانشگاه سمنان، کانون گردشگری دانشگاه تربیت مدرس، کانون هتلداری دانشگاه آزاد تهران غرب و .... برگزار شد ، سخنرانان با موضوعیت "گردشگری در عصر تحول دیجیتال" به ایراد سخنرانی پرداختند.


در ابتدا - رحیم یعقوب زاده رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران -  پس ارائه خلاصه ای از عملکرد مرکز از سال 1384 تا کنون و همچنین هدف از برگزاری گردهمایی های دانشجویی گفت: توسعه شیوه‌های نوین گردشگری به منظور حفظ میراث فرهنگی و توجه به این مقوله مهم در دانشگاه‌ها در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.
وی گفت: گردشگری هر سال با یک رشد شتاب‌آمیزی در دنیا مواجه است. کشور ما جاذبه‌های فراوانی در میراث جهانی دارد که شامل جاذبه‌های قومیتی، تاریخی و فرهنگی است. ایران را به لحاظ برخورداری از این پتانسیل، نمی‌توانیم در جایگاه ضعیف خطاب کنیم.
وی افزود: ایران در جذب گردشگر در سطح جهانی در جایگاه مناسبی قرار ندارد و در مقایسه با کشورهای دیگر، ضعیف هستیم. ما باید در قالب تشکل‌ها و کانون‌ها تلاش کنیم تا نوع نگاه به گردشگری را تغیر دهیم، البته این نگاه تا حدودی تغییر کرده و به سمتی مثبت حرکت کرده، اما مشکل عمده ما در حوزه گردشگری در عرصه عمل است.

دانشگاه‌ها مروج گردشگری باشند
رئیس مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران گفت: بخشی از هدف اصلی این مرکز، ترویج  شیوه‌های نوین و موثر گردشگری از طریق برگزاری فعالیت‌ها در این زمینه و در بین دانشجویان دانشگاه‌ها می‌باشد که خوشبختانه این مرکز در قالب طرح‌ها و برنامه‌های ملی و سراسری جای خود را در دانشگاه‌های باز کرده است.
وی تصریح کرد: برای تحقق این مهم، ما  باید در بحث گردشگری، در قالب طرح‎ها و برنامه‌هایی در دانشگاه‌ها حضور موثر داشته باشیم، زیرا دانشگاه بخشی از جامعه است. در این زمینه باید در قابل تشکل‌ها و کانون‌ها وحدت و همدلی داشت. زمانی که کانون‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌ها به صورت مجموعه‌ای منسجم شکل بگیرند، می‌توانیم سخن خود را تأثیرگذارتر در عرصه میراث فرهنگی به گوش مسئولان برسانیم.
رئیس مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: انتظار می‌رود فعالیت‌ این کانون‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌ها جمع بندی و در قالب یک کتابچه یا آیین نامه مدون و منتشر شود تا مسئولان هم از این دیدگاه‌‍‌ها بهره‌مند شوند.

مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2018 istta.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir , Graphic by Yousefi
logo-samandehi